Råbylunds Företagarförening
den 2018-06-01

Välkommen på sommaravslutning på Råbylunds Gård!

Den kalla början på året fick en hastig övergång till vår och en tid även högsommarvärme! Vi närmar oss semestertider och då tidpunkten för vårt traditionsenliga sommarmingel på Råbylunds Gård då vi också delar ut priset till årets företagare på området.

den 2018-04-06

Vad har Karate och Crossfit med Beijer Byggmaterial att göra?

Välkomna till ett företagsbesök hos Beijer Byggmaterial på Gastelyckan där vi också kommer att få lära oss mer om såväl den klassiska utövningen av Karate som den mycket populära och snabbt växande sporten Crossfit – båda verksamheterna finns representerade på företagsområdet!

den 2017-12-23

God Jul och Gott nytt år!

Tack alla samarbetspartners, människor och företag vi fått arbeta med. Vi önskar er alla en God Jul och ett Gott 2018!

den 2017-11-10

First Class Brands of Sweden AB

De första åren kämpade alla tre med att hålla företaget flytande, att få ihopa det utan att gå i förlust, och tiden gick samtidigt som bolagets kassa blev tunnare och tunnare..

den 2017-10-06

Fredagen den 6 oktober får vi besök av TerraNet

TerraNet har utvecklat en mjukvara som möjliggör intelligent maskin-till-maskin-kommunikation och strömning av data, audio och video helt oberoende av mobila eller andra nätverk. En medveten sammankopplad mjukvara!

den 2017-05-02

Trevlig sommar!

Vi återkommer med första lunchmötet efter sommaren inom kort.

den 2017-02-03

Fredagen den 3/2

Fredagen den 3:e februari ses vi igen och välkomnar Carl-Johan Grund från företaget Emerse. Bolaget blev förra året årets företagare i både Lund och Skåne och var sedan med i Sverigefinalen! Ett riktigt spännande bolag som är verksamt inom digital marknadsföring med fokus på Video!

den 2016-12-02

Lunchmöte 2 december

Nu välkomnar vi er alla till stort lunchmingel på Råbylunds gård (Prästavägen 12) fredagen den 2 december! (Redan nästa fredag!) Eftersom vi vill bli många ser är ni varmt välkomna att bjuda med en eller flera gäster till lunchen!