Bulltofta företagsgrupp bjuder in till AfterWork

Bulltofta företagsgrupp bjuder in till AfterWork

Publicerad den 2018-06-15


Bulltofta företagsgrupp bjuder in till gemensam AfterWork med alla företagsgrupper i Malmö stad den 15 juni på Malmö Arena Hotel.

Vi vill även bjuda in er i Råbylunds Företagarförening.

Tid: 17:00-21:00

Plats: Malmö Arena Hotel, louge 2 vån.

Pris: 150:-. I priset ingår en mingeltallrik samt 1 glas valfri dryck (öl, vin, alkoholfritt). Du betalar på plats med kort.

Hitta dit: Malmö Arena Ämne: AfterWork Nu har du chansen att knyta nya kontakter och mingla med medlemmar från alla Malmö´s företagsgrupper i en avslappnad miljö.

Du anmäler dig här:  AfterWork  Anmälan skall vara inne senast onsdagen den 13 juni klockan 12:00. Observera att antalet platser är begränsat.

Glöm inte att ta på dig din namnbricka så att andra kan se vilket företag du representerar. Vill du ta med en gäst som är intresserad av att bli medlem i någon av Malmö´s företagsgrupper går detta givetvis bra. Du anmäler bara dem på samma sätt som dig själv. Observera att anmälan är bindande och att en administrativ avgift på 270:- tas  ut om du inte avbokar din anmälan senast dagen innan mötet. Avanmälan gör du på info@bfg.se

Våra träffar fotodokumenteras så vi vill be dig som inte vill vara med på dessa foton att uppge detta i samband att träffen startar. Detta så att vi kan ta hänsyn till din önskan att inte bli fotograferad.