Trots att vi inte ses och träffar varandra ”finns vi” för varandra!

Trots att vi inte ses och träffar varandra ”finns vi” för varandra!

Publicerad den 2020-11-24
Styrelsen


Råbylunds företagarförening väljer att liksom övriga samhället fortsätta följa restriktionerna med konsekvensen att vi ställer in också årets sista träff och avslutning på Råbylunds gård!

 

Vi vet att många av oss har det ekonomiskt svårt, att det är stor osäkerhet som råder avseende den närmaste framtiden - har vi ett företag och/eller ett arbete att återvända till till våren? Trots att vi inte ses och träffar varandra ”finns vi” för varandra - hör av er, kontakta nätverket och fortsätt med olika former av möjliggörande aktiviteter!
 
Vi håller tummarna för att pandemin ska släppa greppet om oss, ett eller flera vaccin snart kan sättas in och att vi därefter kan börja tro på en normalisering av tillvaron!
 
Betänk att vi människor har en förmåga att oroa oss för mycket och ofta i onödan, vi matas med rubriker om elände och ”ond bråd död” varför det kan vara svårt att se ljuset i tunneln!
Verkligheten är att mänskligheten i alla tider faktiskt klarat av de stora utmaningarna vi ställts inför och oftast fått det allt bättre!
 
Så försök njuta av också detta nu, lär dig något om dig själv, dina nära och kära, ta långa promenader i vår vackra natur så ser vi fram emot att snart ses igen!
 
God jul och ett Gott nytt år önskar jag och styrelsen för RLF,

//Hälsningar Håkan K Pålsson, ordförande