Välkommen till lunchmöte på Scandic Star Lund!

Välkommen till lunchmöte på Scandic Star Lund!

5 Glimmervägen Lund

fredag 8 maj 2020 från 11:30 till 13:30

Svenska entreprenörerna Mathias Thulin, Samir Smajic, Jonas Blanck och Carl Carell grundade GetAccept 2015. Tack vare sin nytänkande och lösningsorienterade tjänst, fick GetAccept tidigt uppmärksamhet och antogs till en av världens mest prestigefyllda företagsaccelerator Y-Combinator (Silicon Valley, USA. Plattformen tjänar 25 000+ användare över 2 000 företag inom 50+ länder.

År 2019 noterades GetAccept som det fjärde snabbast växande SaaS-företaget i världen, enligt SaaS Mag. GetAccept har sitt huvudkontor i Malmö, Sverige och har ett team på 100+ anställda i USA, Sverige, Storbritannien, Frankrike, Norge och Danmark.
GetAccept förenklar och skapar helt nya förutsättningar för säljprocessen genom att låta digital signering av avtal ske på kundens villkor men med säljarens kontroll. GetAccept vision är att förändra hur företag arbetar med försäljning och erbjuder en SaaS-plattform som möjliggör fler avslut snabbare genom att effektivisera offert- och signeringprocessen med hjälp av smarta lösningar för e-signering, dokumentspårning och säljautomatisering.
 
Kom och lyssna på Mathias när han pratar om nedan ämnen utifrån hans lärdomar och insikter hur GetAccept växt till det 4e snabbast växande SaaS-bolaget i världen
 
- Lärdomar
- Teamet
- Product Market Fit
- Digitalisering som sker på marknaden och hur AI påverkar säljmarknaden